Zelf doen | Check je huidvlekje


Heeft u een verdachte plek of moedervlek?
Check dan uw huid met de SkinVision app op uw smartphone.

Wist u dat 1 op de 5 mensen in Nederland huidkanker krijgt?
Dat zijn meer dan 70.000 gevallen van huidkanker per jaar.
Een snelle en effectieve behandeling is vaak goed mogelijk als de ziekte op tijd wordt ontdekt.

Veel mensen vinden het moeilijk om te beoordelen wanneer het nodig is om naar een arts te gaan. SkinVision kan u hierbij helpen. Met de app kunt u regelmatig uw huid controleren en krijgt u meteen advies. Daarna kunt u indien nodig meteen een afspraak bij de huisarts inplannen via MijnGezondheid.net of de MedGemak app.
U kunt er ook voor kiezen om het verslag van SkinVision via MijnGezondheid.net/MedGemak naar uw huisarts te versturen. Uw huisarts zal de foto dan beoordelen en u informeren via een reactie op uw bericht.

Bent u verzekerd bij CZ, VGZ, Just, OHRA of Nationale-Nederlanden?
Dan kunt u gratis gebruik maken van de app. Voer bij het aanmaken van uw account uw zorgverzekering relatienummer of BSN in om gebruik te maken van dit aanbod. 

Vergoed uw verzekering SkinVision nog niet?
Onderaan deze pagina staat een QR-code waarmee u de SkinVision app kunt downloaden. Als u deze QR-code gebruikt krijgt u 84% korting op een SkinVision jaarabonnement. U betaalt dan maar €8 ipv €49,99 voor een jaarabonnement. 


Hoe werkt het?
QR-code voor 84% korting op jaarabonnement SkinVision:Nieuws en mededelingen
Moet ik naar de dokter?
Moet ik naar de dokter?
Geplaatst: 25 november 2021
Twijfelt u wel eens of het nodig is om naar de huisarts te gaan? Twijfelt u bijvoorbeeld bij een blessure als u bent gevallen, of heeft u andere pijn of een andere klacht, dan is het best wel eens lastig inschatten of en wanneer het nodig is om naar de dokter te gaan. Veel klachten hebben gewoon tijd nodig om te herstellen, maar hoe weet je of je je klacht niet verwaarloost en dat het niet erger wordt als je niet gaat?

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer