De praktijk | Kwaliteit


Onze praktijk heeft in 2008 het keurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap verkregen. Om het keurmerk te behouden wordt er systematisch gewerkt aan de kwaliteitsverbetering.
Tot nu toe vond er jaarlijks een herkeuring plaats conform het reglement van de NHG-Praktijkaccreditering. Ook de patiëntenwaardering is daarbij onderdeel van de beoordeling. 26 April '19 heeft de laatste herkeuring plaatsgevonden waarvoor we wederom geslaagd zijn.
Momenteel wordt landelijk overlegd om deze herkeuringen niet meer jaarlijks maar 3-jaarlijks te gaan uitvoeren.
De DOH, waar alle praktijken uit Son en Breugel bij aangesloten zijn,  gaat bekijken hoe we die 3 jaren gaan invullen/ overbruggen.Nieuws en mededelingen
Afspraak voor rijbewijskeuring of plaatsing spiraal
Afspraak voor rijbewijskeuring of plaatsing spiraal
Geplaatst: 22 november 2019
Wilt u een afspraak maken voor een rijbewijskeuring of het plaatsen/verwisselen van een spiraal? Neem hiervoor dan telefonisch contact op met de assistente. Online is dit helaas niet mogelijk.

Lees meer
Verpleegkundig specialist
Verpleegkundig specialist
Geplaatst: 13 november 2019
Mijn naam is Marijke Sol, de afgelopen twee jaar heb ik in de praktijk de opleiding tot verpleegkundig specialist gevolgd. Deze masteropleiding heb ik in september afgesloten en sindsdien ben ik werkzaam binnen de praktijk.

Lees meer
Werkdagen huisartsen
Werkdagen huisartsen
Geplaatst: 4 oktober 2019
Vanaf 27 november veranderen de werkdagen van dokter Panhuizen en dokter van Galen op woensdag en donderdag.

Lees meer