De praktijk | Kwaliteit


Onze praktijk heeft in 2008 het keurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap verkregen. Om het keurmerk te behouden wordt er systematisch gewerkt aan de kwaliteitsverbetering.
Tot nu toe vond er jaarlijks een herkeuring plaats conform het reglement van de NHG-Praktijkaccreditering. Ook de patiëntenwaardering is daarbij onderdeel van de beoordeling. 26 April '19 heeft de laatste herkeuring plaatsgevonden waarvoor we wederom geslaagd zijn.
Momenteel wordt landelijk overlegd om deze herkeuringen niet meer jaarlijks maar 3-jaarlijks te gaan uitvoeren.
De DOH, waar alle praktijken uit Son en Breugel bij aangesloten zijn,  gaat bekijken hoe we die 3 jaren gaan invullen/ overbruggen.Nieuws en mededelingen
Zoutworkshop
Zoutworkshop
Geplaatst: 11 april 2019
Verhoog uw kennis over zout, zoutgebruik en alternatieven. Op donderdag 6 juni 2019 geeft diƫtiste Joyce Coumans een gratis zoutworkshop.

Lees meer
Nieuw huisartsinformatiesysteem
Nieuw huisartsinformatiesysteem
Geplaatst: 11 april 2019
Op vrijdag 24 mei gaan wij over op een nieuw huisartsinformatiesysteem (HIS). In verband met deze overstap kunnen wij bepaalde dagen zeer beperkt afspraken maken.

Lees meer
Klachten van een blaasontsteking? Bel de assistente!
Klachten van een blaasontsteking? Bel de assistente!
Geplaatst: 10 april 2019
Heeft u eerder een blaasontsteking gehad en herkent u de klachten? Dan is het niet meer altijd nodig om de urine na te laten kijken.

Lees meer